OTP Bank HU APK Download – for OTP Bank Nyrt.

peach live app

OTP Bank HU APK is a free app listed in Finance Apps. It is very easy to install OTP Bank HU app on your android device.

Az OTP Bank megújuló internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatása részeként megjelenő új OTP MobilBank alkalmazással egyszerűen intézheted napi pénzügyeidet valamint nagyobb kontroll alatt tarthatod költéseidet a Kiadásfigyelő segítségével.
Az alkalmazást folyamatosan fejlesztjük és bővítjük az elérhető funkciókat. A használatához regisztráció szükséges, melyet az alkalmazás letöltését és megnyitását követően a mobilkészülékeden is elvégezhetsz.

A regisztrációhoz OTPdirekt internetbanki szerződéssel kell rendelkezned, melynek adatait készítsd elő a regisztrációhoz. A regisztráció után egy 6 számjegyből álló PIN kód megadása szükséges. A PIN kód az arra alkalmas készülékeken helyettesíthető ujjlenyomat / arcfelismerés azonosítással is.
A Mobil Aláírás során használt telefonszámra érkező SMS-ben küldött jóváhagyó kód megadását követően a szolgáltatás azonnal igénybe vehető.

Az OTP MobilBank alkalmazásról bővebben itt olvashatsz: https://www.otpbank.hu/portal/hu/IBMB

Újdonságok az alkalmazásban

Kiadásfigyelő

Költéseidet automatikusan kategóriákba soroljuk, így segítünk áttekinthetővé tenni, hogy mire, mennyit költesz havi szinten.

Push üzenetek

A jelenlegi SMS-ek helyett push üzenetben értesülhetsz a kártyás tranzakciókról, valamint a számládon végzett pénzmozgásokról a mobilalkalmazásban.

Megújult tranzakció-történet

Minden tranzakciód egy helyen és áttekinthetően jelenik meg.
A könyvelés előtti, folyamatban lévő és elutasított tételeket is láthatod.

Egyszerűbb internetbanki belépés

Az új internetbankba az általad regisztrált e-mail-címmel és jelszóval tudsz belépni, nem kell megjegyezned az internetbanki azonosítódat vagy a számlaszámodat.

QR-kódos csekkbefizetés

Már használhatod a QR-kódos csekkbefizetést az új mobilbankban is Így egyszerűen, kényelmesen és gyorsan fizetheted be postai csekkjeidet!

Internetes kártyás vásárlások jóváhagyása

Az internetes vásárláshoz szükséges internetes biztonsági kód szolgáltatást is használhatod, illetve lekérdezheted és módosíthatod a TeleKódodat és virtuális limitedet.

OpenBank szolgáltatás

Mostantól az OpenBank szolgáltatás keretében másik banknál vezetett folyószámlád egyenlegét is láthatod. Ehhez a számláidnál a számla hozzáadás művelettel, pár kattintással engedélyezned kell annak lekérdezhetőségét. Az elérhető bankok aktuális listáját megtalálod a honlapunkon.

További elérhető funkciók

– Belföldi azonnali és későbbi dátumra beállított forint átutalás
– Bankkártya adatok lekérdezése, tiltása, napi limitek beállítása
– Gyorsegyenleg, azaz bejelentkezés nélkül is megtekintheted egyenlegedet
– Számláidhoz tartozó számlaadatok, hitelkereted lekérdezése
– Megtakarításaidat (értékpapír, lekötött betétek) összesítve láthatod
– Állampapír vétel
– Tranzakciók ellenőrzése
– Felfedező utasbiztosítás lekérdezése
– Gépkocsinyeremény betétek lekérdezése
– Lekötött betétek megtekintése
– Beállítások: PIN módosítás, gyors egyenleg engedélyezése, ujjlenyomat engedélyezése, értesítések beállítása, költési ábrák és kimutatások beállításai
– Az új OTP Internetbank szolgáltatásba történő belépés jóváhagyás QR kód olvasással vagy Push üzenet segítségével
– Valuta/deviza árfolyamok lekérdezése
– Pénzváltó
– ATM és bankfiók kereső

Az alkalmazás letöltésével és használatával Ön elfogadja az OTP Bank „Adatvédelmi Irányelvek” menüpontban foglalt tájékoztatást személyes adatainak kezelésével kapcsolatban.

Download APK(v2.66.0)

This article comes from the Internet and does not representyalla live tvPosition, please indicate the source for reprinting:https://www.ntucs.com/3324/otp-bank-hu-apk-download-for-otp-bank-nyrt/

sony liv log in